Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 600 g d'eau
- 15 g de sucre en poudre
- 300 g de citrouille, coupée en morceaux
- 300 g de farine à pain, type Manitoba (voir "Conseil(s)")
- 50 g de lait
- 50 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 15 g de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Karbonhidrat
- 75.2 g
- Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kringle (Estonie)
2hod. 40min
Gaufres vertes moelleuses au fromage frais
35min
Nikumans
1h 30min
Pain feuilleté au pesto de fanes
3 godz. 30 min
Bretzel
1h 10min
Biscuits apéritifs "fantômes"
1h
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Roulé de potiron
1h 30min
Pain aux châtaignes
3h 45 min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2sa
Brioche au potiron
3h 45 min
Manneles
1h 30min