Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 300 g d'eau, et un verre pour la cuisson
- 2 c. à café de sel fin
- 500 g de farine
- 200 g de fromage à pâte pressée, type morbier
- 20 g de beurre fondu
- 25 g de noisettes décortiquées entières
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2887 kJ / 687 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain hérisson au pesto de tomates
16 godz.
Mmmh un doonut !!!
2 godz. 45 min
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2h 10min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2 godz. 35 min
Pizza roulée à la napolitaine
2h 15 min.
Pains aux quatre fromages
45min
Focaccia à la crème de fromage
Değerlendirme yok
Minipizzas façon pains au chocolat
3u. 15min
Couronne de petits pains, camembert et pommes
3 Std. 30 Min
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2h 15 min.
Mont d'Or et brioche
2 godz. 45 min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min