Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g frische Germ
- 250 g Milch
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 1 Ei (Größe M)
- 1 - 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen (isteğe bağlı)
- Öl zum Einfetten
- 500 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 985 kJ / 235 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Böhmische Knödel
1h
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Orangenpaste
30 min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 min
Semmelknödel
50 min
Germknödel
1h
Feine Streichwurst
14sa 30 dk
Gfüt’s Zeisl mit Grumbirnsolod (gefüllter Schweinslungenbraten mit Erdäpfelsalat)
1h 35min
Leberreis
35 min
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Bröselknödel
40 min
Linzer Seidenknödel
50 min