Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 3 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 300 g de tomates fraîches, concassées
- 2 - 3 feuilles de basilic frais, lavées et essuyées
- 1 ½ c. à café de sel, et 1 pincée pour la finition
- farine à pain, type Manitoba pour fariner
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2761 kJ / 660 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 106 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza au thon, aux olives et aux tomates
30min
Pizza aux poivrons
1h 55 min
Pizza aux blettes et au citron
25h 50min
Pizza aux légumes
1 godz. 30 min
Pizza quatre fromages
1 godz. 40 min
Pain tressé aux olives
5 Std.
Pizza au saumon
1 godz. 15 min
Sauce napolitaine
1 godz.
Pizzas marinara
3 Std.
Pizza romaine
1 godz. 40 min
Pizza XXL
3 Std.
Pâte à pizza (à personnaliser)
1 godz. 10 min