
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 220 g d'eau
-
1
c. à café de sucre en poudre
veya 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche émiettée
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 400 g de farine à pain type Manitoba
- 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 3 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
-
300
g de tomates fraîches, concassées
veya 300 g de tomates concassées en conserve - 2 - 3 feuilles de basilic frais lavées et essuyées
- 1 ½ c. à café de sel et 1 pincée pour la finition
- farine à pain type Manitoba pour fariner
-
1
c. à café d'origan déshydraté
veya 1 c. à café d'origan frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 660 kcal / 2761 kJ
- Protein
- 17 g
- Yağ
- 22 g
- Karbonhidrat
- 106 g