Cihazlar ve Aksesuarlar
红烧鲳鱼
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
2 人份
Malzemeler
-
料酒1 茶匙
-
老抽2 茶匙
-
鲳鱼 约300克,洗净一切二,在鱼肉上划1-2刀1 条
-
姜2 片
-
葱 切段2 根
-
油25 克
-
生抽2 茶匙
-
料酒20 克
-
糖2 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
29.2 g
Kalori
1592 kJ /
380.5 kcal
Yağ
23.5 g
Lif
0.2 g
Karbonhidrat
12.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
品味江南
69 Tarif
Çin
Çin
美味随芯享
10 Tarif
Çin
Çin