Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oregano-Hefeteig
- Butter zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Mehl
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 1 geh. TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 120 g Wasser
- 20 g Olivenöl
Tomaten-Hefeteig und Fertigstellung
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 250 g Mehl
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 100 g Wasser
- 20 g Tomatenmark
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 894 kJ / 214 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ajvar-Röllchen
2u. 20min
Gefülltes Fladenbrot
1u. 40min
Bacon-Spieße
1h 30min
Pull Apart Bread
2 Std. 50 Min
Käse-Knusperstangen
1 Std.
Tomato Rolls
2 Std. 50 Min
Pesto-Schleifen
2 Std. 40 Min
Summer sausage rolls
1h 10 min
Cheddar-Scones
45 min
Flammkuchenschnecken am Stiel
1 Std. 50 Min
Kräuterfaltenbrot
1 Std. 20 Min
Speckfalten
2u. 20min