Cihazlar ve Aksesuarlar
Risotto with Parmesan cheese
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
water780 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
9 g
Kalori
1812 kJ /
433 kcal
Yağ
15 g
Lif
1.8 g
Karbonhidrat
63 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Hummus
5 Min
Baked spinach and eggs
35 Min
Penne pasta with tuna
35 Min
Milanese risotto
25 Min
Bavarian Cheese Dip
5 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min