Cihazlar ve Aksesuarlar
Risotto with Parmesan cheese
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
water780 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
9 g
Kalori
1812 kJ /
433 kcal
Yağ
15 g
Lif
1.8 g
Karbonhidrat
63 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 dk
Risotto with Parmesan cheese
30 dk
Salted Caramel Ice Cream
14sa
Arseeyah
50 dk
Lasagna rolls
1sa
Baked rice croquettes
1sa 30 dk
Berry foam
10 dk
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1sa
Crème Caramel (Flan)
3sa
Salmon Dill Muffins
45 dk
Champagne crème brûlée
2sa 25 dk
Cacio e Pepe
30 dk