Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta al vino
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di zucchero
- 90 g di vino bianco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di mandorle pelate e tostate
- 40 g di cioccolato fondente a pezzi
- 170 g di confettura di uva
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- zucchero q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 435 kJ / 104 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 13.6 g
- Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cantucci
1h 50 min
Fiadoni
1h
Ciambella al limone
2h
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Biscotti cegliesi
1h 10min
Colomba Piña Colada
1h 30min
Treccia molisana pasquale
4h 30 min
Bocconotto
2h
Ciambella allo zafferano
50min
Ciambella all'acqua
1h
Ciambelline al vino rosso
1h
Crema Bimby ® al limone
45min