Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta al vino
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 30 g di zucchero
- 90 g di vino bianco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di mandorle pelate e tostate
- 40 g di cioccolato fondente a pezzi
- 170 g di confettura di uva
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- zucchero q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 435 kJ / 104 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 13.6 g
- Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cantucci
1h 50 min
Ciambelline al vino rosso passito
1 godz.
Taralli pugliesi
1h 15 min
Tozzetti
1h 30 min
Biscotti da inzuppo
45 min
Millefoglie pepe e origano
4小时 30 分钟
Taralli morbidi allo yogurt
4h 25min
Biscotti cegliesi
1h 10min
Cassata di Sulmona
3h 30min
Parrozzo
1h 10min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2h
Ciambella ciociara
3 Std.