Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1150 g água
- 250 g batata cortada em pedaços
- 3 ovos
- 150 g leite
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 30 g azeite
- 2 c. chá de sal
- 450 g farinha tipo 65
- 1 c. sopa de orégãos
- 50 g maionese
- 300 g queijo flamengo fatiado
- 300 g presunto fatiado
- 250 g tomate-cereja cortado em metades
- Rúcula q.b. p/ rechear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3236.6 kJ / 773.6 kcal
- Protein
- 41.4 g
- Karbonhidrat
- 67.5 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 14.1 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 2550.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Molho béarnaise
15min
Trança
2h 20min
Piza Margarita
1 godz. 45 min
Molho de tomate
35min
Pastéis de ricota
45 min
Pão de piza
1h
Pãezinhos aromatizados
2h
Focaccia com azeitona e alecrim
72 godz.
Coroa recheada
1 Std. 50 Min
Ciabatta com azeitonas
1h 30min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 Std. 20 Min
Focaccias
2h