Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1150 g água
- 250 g batata cortada em pedaços
- 3 ovos
- 150 g leite
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 30 g azeite
- 2 c. chá de sal
- 450 g farinha tipo 65
- 1 c. sopa de orégãos
- 50 g maionese
- 300 g queijo flamengo fatiado
- 300 g presunto fatiado
- 250 g tomate-cereja cortado em metades
- Rúcula q.b. p/ rechear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3236.6 kJ / 773.6 kcal
- Protein
- 41.4 g
- Karbonhidrat
- 67.5 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 14.1 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 2550.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de azeitonas
1h 20min
Pão turco
2 Std. 10 Min
Coroa de pães
9 Std. 30 Min
Chamuças de batata e coentros
45 Min
Éclaires salgados
1h 30min
Coroa recheada
1h 50min
Pão de piza
1h
Queijo tipo mascarpone
16h
Falafel verde com molho de requeijão
8h
Arancini
1h 20min
Focaccias
2 Std.
Focaccia com azeitona e alecrim
72 Std.