Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Pinienkerne
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 100 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1852 kJ / 442 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 40 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rucolapesto
10 min
Obatzter mit Bier
10 min
Bärlauchsalz
27 Std. 25 Min
Spargel-Bärlauch-Risotto
35 Min
Bärlauch-Rub
2 godz. 10 min
Bärlauch-Aufstrich
15min
Bärlauchbutter
10 min
Bärlauch-Hummus
15min
Bärlauchpaste
20 Min
Bärlauchöl
15min
Bärlauch-Hollandaise
15min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1 Std. 10 Min