Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Pinienkerne
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 100 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1852 kJ / 442 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 40 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bärlauchsalz
27h 25min
Bärlauchöl
15min
Bärlauch-Rub
2j 10 menit
Bärlauch-Hollandaise
15min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1h 10 min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30 min
Bärlauchpaste
20 min
Bärlauchbutter
10 min
Bärlauch-Aufstrich
15min
Bärlauch-Hummus
15min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25 min
Rucolapesto
10 min