![Peras al vino tinto Peras al vino tinto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4FCBFB78-FAEF-4E3C-BBE2-2FB9F4048064/Derivates/7DAC2A11-B66A-4E80-A257-9BCA0246A76F.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de vino tinto
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de miel
- 2 palos de canela (aprox. 5 g)
- 3 clavos
- 800 g de peras maduras peladas en cuartos sin semillas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayón clásico (Espesar)
15min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5hod.
Dulce de membrillo casero
7h
Peras al vino dulce con sabayón
30 Min
Compota a la antigua
2h 30 min
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30 Min
Peras al vapor con salsa de chocolate y cardamomo
40 Min
Sabayón de licor de naranja (Espesar)
15min
Manzanas con sabayón de sidra
40 Min
Peras en almíbar
1h 40 min
Manzanas en almíbar de moscatel
25 min
Compota de albaricoque
45min