Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de vino tinto
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de miel
- 2 palos de canela (aprox. 5 g)
- 3 clavos
- 800 g de peras maduras peladas en cuartos sin semillas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Compota de peras con orejones y avellanas
1h
Peras al vino dulce con sabayón
30 min
Peras en almíbar
1h 40 min
Chutney de pera y jengibre
1h
Compota a la antigua
2 godz. 30 min
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30 min
Manzanas con sabayón de sidra
40 Min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h
Compota de albaricoque
45 min
Compota de manzanas y peras
20 min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 godz. 50 min
Naranja en almíbar de especias
4 Std. 20 Min