Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de vino tinto
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de miel
- 2 palos de canela (aprox. 5 g)
- 3 clavos
- 800 g de peras maduras peladas en cuartos sin semillas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dulce de batata
45 min
Compota a la antigua
2u. 30min
Peras al vino dulce con sabayón
30 min
Manzanas en almíbar de moscatel
25 min
Dulce de membrillo casero
7h
Membrillos pochados con biscottis de almendra
1 Std. 50 Min
Sopa de ciruelas y helado de vainilla
12 godz. 40 min
Peras en almíbar
1u. 40min
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30 min
Semifrío de membrillo
8 Std. 30 Min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5h
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h