Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 克 紫洋葱 切片 (1-2 毫米)
- 30 - 40 克 红酒醋 ,依口味调整
- 10 克 新鲜欧芹 , 只取叶子
- 50 克 特级初榨橄榄油
- ½ 瓣 蒜头
-
40
克 青柠汁 ,新鲜现榨
veya 40 克 鲜榨柠檬汁 - ½ 茶匙 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 300 克 水
- 500 克 新鲜的明虾仁 ,去肠泥 (约1 公斤带壳的虾)
- 盐 多备一些,调味用
-
1 - 2
个 青柠 ,切片 (2-3 毫米)
veya 1 个 柠檬 ,切片 (2-3 毫米) - 200 克 块根茴香 ,切片 (1-2 毫米)
- 400 克 小番茄 ,一切二
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 2.2 g