Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
白酒蜜棗
- 500 克 不甜白酒
- 100 克 糖
- 1 茶匙 蜂蜜
- 5 克 肉桂棒
- 3 粒 丁香
- 400 克 棗子 ,去核,切片(厚約0.5公分)
法式杏仁膏
- 50 克 奶油 ,置於室溫軟化
- 40 克 冰糖粉
- 1 顆 蛋
- 50 克 杏仁粉
- 10 克 低筋麵粉 ,先以篩網過篩
- 10 克 杏仁利口酒
派皮
- 75 克 奶油 ,切塊,室溫軟化,多備一些刷油用
- 150 克 低筋麵粉 ,以篩網過篩,多備一些灑粉用
- ½ 茶匙 鹽
- 50 克 水
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 3563 kJ / 852 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 104.5 g
- Yağ
- 36.5 g
- Lif
- 4.3 g