Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen der Form
- 5 Laugenbrezeln, altbacken, ohne Salz auf der Kruste (350 g), in Stücken (1-2 cm)
- 60 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 500 g Milch
- 4 Eier
- 30 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- 1500 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 713 kJ / 170 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Schwäbische Lasagne
45 Min
Kas-Press-Knödel
45 Min
Käseknödel mit lauwarmem Gemüsesalat
2 godz. 10 min
Knödelteig-Schnitten
35 Min
Semmelknödel
50 min
Spätzle
30 min
Brotknöpfle
35 Min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1 godz. 15 min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1 Std.
Wurstknöpfle (Bayern)
45 Min
München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons
35 Min
Rindergulasch mit Brezenknödel
2 Std.