Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di gamberi crudi freschi
- 200 g di filetti di merluzzo a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di filetti di branzino a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di sale grosso
- 30 g di vino bianco
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 vasetto
- Kalori
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 87.1 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 14.9 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Caldo freddo di risotto al baccalà
1 Std. 20 Min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Zuppetta di crostacei
40min
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2h
Insalata di mare
1 Std. 30 Min
Brodetto di Porto Recanati
55 min
Burro ai funghi porcini
4h
Limoncello
193 Std.
Calamari Sottovuoto
50min
Crema di scampi
1 Std. 30 Min
Costolette di agnello in crosta
2 Std. 30 Min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min