榴莲酥

榴莲酥

4.0 3 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
25 个

Malzemeler

油芯
  • 低筋面粉
    185 克
  • 猪油
    100 克
水皮
  • 低筋面粉
    245 克
  • 高筋面粉
    55 克
  • 猪油
    85 克
  • 135 克
组合
  • 榴莲果肉 压成泥
    500 克
  • 蛋液 适量

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 个

Protein 0.7 g
Kalori 629 kJ / 150 kcal
Yağ 7.2 g
Lif 0.3 g
Karbonhidrat 21 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...