Cihazlar ve Aksesuarlar
榴莲酥
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
25 个
Malzemeler
油芯
-
低筋面粉185 克
-
猪油100 克
水皮
-
低筋面粉245 克
-
高筋面粉55 克
-
猪油85 克
-
水135 克
组合
-
榴莲果肉 压成泥500 克
-
蛋液 适量
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 个
Protein
0.7 g
Kalori
629 kJ /
150 kcal
Yağ
7.2 g
Lif
0.3 g
Karbonhidrat
21 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
烘焙滋味
66 Tarif
Çin
Çin