豆腐焗海鮮

豆腐焗海鮮

3.5 2 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
2 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥 切塊
    50 克
  • 奶油
    25 克
  • 低筋麵粉
    1 茶匙
  • 豆漿 (無糖)
    70 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 透抽 去除內臟、切成圈狀
    100 克
  • 草蝦 挑去腸泥
    8 隻
  • 綠色花椰菜 切塊
    ½ 顆
  • 吐沙1小時
    10 顆
  • 比薩起士絲
    80 克
  • 板豆腐 切塊
    ½ 塊

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 47 g
Kalori 2094 kJ / 501 kcal
Yağ 25 g
Lif 3 g
Karbonhidrat 25 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...