Cihazlar ve Aksesuarlar
豆腐焗海鮮
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切塊50 克
-
奶油25 克
-
低筋麵粉1 茶匙
-
豆漿 (無糖)70 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
透抽 去除內臟、切成圈狀100 克
-
草蝦 挑去腸泥8 隻
-
綠色花椰菜 切塊½ 顆
-
蟹 吐沙1小時10 顆
-
比薩起士絲80 克
-
板豆腐 切塊½ 塊
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
47 g
Kalori
2094 kJ /
501 kcal
Yağ
25 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
25 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
30分鐘料理
11 Tarif
Tayvan
Tayvan