Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Betún de chocolate y chile
- 200 g de azúcar glass
- 1 chile chilhuacle seco, sin rabo
- 260 g de mantequilla, sin sal, fría y cortada en cubos pequeños
- 20 g de cocoa en polvo
Pastel de chocolate
- 2 chiles chilhuacle secos, sin rabo
- 50 g de cocoa en polvo
- 230 g de harina
- ¾ g de sal fina
- ½ cdita de polvo para hornear
- ¾ g de bicarbonato de sodio
- 275 g de agua
- 200 g de azúcar
- 90 g de aceite
- 4 huevos
- 150 g de mermelada de chabacano
- de frutos rojos variados
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 2373 kJ / 565 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1h 30 min
Panqué de nuez glaseado
1h 30 min
Panqué de nuez
50 min
Pan de frutas
2h 55 min
Panqué de vainilla
2h 40min
Brownies a la Mexicana
40 Min
Tartalaza
1h 30 min
Magdalenas
1h 20min
Pan de naranja cristalizada
4h
Pan de cocoa
3 Std.
Betún de chocolate
10 Min
El mejor pastel de chocolate
1h