Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 geh. TL Korianderkörner
- 180 g Zwiebeln, halbiert
- 350 g Wasser
- 10 g frische Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestäuben
- 150 g Weizenmehl Type 1050
- 2 TL Salz (10 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 434 kJ / 104 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 188 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2h 10 min
Skandinavisches Roggenbrot
27 Std.
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 Std.
Weizen-Dinkel-Brot
1h 30min
Kartoffelbrot
1 Std. 50 Min
Buttermilch-Kartoffel-Brot (Zwirbelbrot)
1h
Scharfes Kräuterbrot
2 Std.
Zwiebel-Roggen-Brot
4 Std.
Schwarz-Weiß-Brot
4 Std.
Käse-Zwiebel-Brote
1h 20min
Kartoffel-Gewürz-Brot
1h 30min
Tiroler Schinkenbrot
16h 15 min.