Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gelado
- 100 g açúcar
- ½ vagem de baunilha, só as sementes
- 4 claras de ovo
- 1 pitada de sal
- 400 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 100 g pepitas de chocolate
- 120 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 16 fatias de pão de brioche
Polme
- 300 g farinha tipo 65
- 250 g leite
- 3 ovos
- Óleo q.b. p/ fritar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 3312.1 kJ / 791.6 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Karbonhidrat
- 96.6 g
- Yağ
- 36.1 g
- Doymuş Yağ
- 19.6 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 417.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gelado de laranja em base de arroz tufado
11 Std.
Bolo cassata
40min
Gelado com crocante de chocolate e avelã
8 godz. 30 min
Gelado com sabor a piña colada
10min
Gelado de Dom Rodrigo
13 Std.
Gelado bicolor com praliné
8h 20 min
Gelado de fruta da época
6u.
Gelado de baunilha com cobertura de chocolate
24u.
Gelado de uva
8h
Bolo de chocolate
1h 40min
Mini cheesecakes de chocolate branco
8 godz. 30 min
Gelado de morango
5 Min