Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g ciasta piernikowego, z przepisu „Piernik staropolski cz. I”
- 200 - 230 g powideł śliwkowych
- 420 - 440 g masy marcepanowej
- 250 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao, pokrojonej na kawałki
- 80 g masła, pokrojonego na kawałki
- Besin Değeri
- şuna göre 1 kawałek
- Kalori
- 2464 kJ / 588 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 78 g
- Yağ
- 27.8 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Masa marcepanowa
1h 5min
Zakwas buraczany
168ωρ. 50 λεπτ.
Barszcz na zakwasie z uszkami
123 godz. 50 min
Rolada piernikowa z kremem i marcepanem
4ωρ. 40 λεπτ.
Zakwas na żur
72 godz. 5 min
Marcepanowe batoniki
2h 40min
Migdały w polewie czekoladowo-kawowej
30 Min
Stollen
6óra
Granola dyniowa bez cukru
2 Std. 25 Min
Piernik staropolski cz. I
672 godz. 30 min
Przyprawa do piernika
5min
Rogale à la marcińskie
10 Std.