Piernik staropolski cz. II
TM5 TM6

Piernik staropolski cz. II

4.3 (683 değerlendirme)

Malzemeler

  • 1200 g ciasta piernikowego, z przepisu „Piernik staropolski cz. I”
  • 200 - 230 g powideł śliwkowych
  • 420 - 440 g masy marcepanowej
  • 250 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao, pokrojonej na kawałki
  • 80 g masła, pokrojonego na kawałki

Besin Değeri
şuna göre 1 kawałek
Kalori
2464 kJ / 588 kcal
Protein
8.8 g
Karbonhidrat
78 g
Yağ
27.8 g
Lif
3.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler