Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Auflauf
- 100 g Gruyère Käse, in Stücken
- 850 g Wasser
- ½ TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - Butter zum Einfetten
- 200 g Gabelspaghetti
- 300 g Kartoffeln, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 150 g Speckwürfel
- 150 g gekochter Schinken, in Würfeln (1 cm)
Guss und Fertigstellung
- 70 g Milch
- 1 TL Salz
- 3 Eier
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 2 EL Paniermehl
- 25 - 30 g Butterflöckchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nudelauflauf mit Leberkäse und Spiegelei
1 Std. 25 Min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Spätzletopf
30 Min
Erbsen-Express-Auflauf
1u. 10min
Tomatenreis mit gekochtem Schinken
40 Min
Blitz-Lasagne
1h
Express-Auflauf "Schwyz"
1u. 10min
Spaghettipizza
55 Min
Nudel-Gemüse-Auflauf
1h
Überbackene Makkaroni Bolognese
1 Std. 20 Min
Brot-Leberkäse-Auflauf
1h
Käse-Schinken-Pfannkuchen
40 Min