Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Boden
- 90 g Milch
- 30 g Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 200 g Mehl
- 40 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Guss
- 250 g Quark, 20% Fett
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Eier
- 40 g Mehl
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 60 g Zucker
- 1 geh. TL Zimt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 999 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schmand-Kirsch-Kuchen
50 Min
Schmand-Ananas-Kuchen
7 Std.
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1 Std. 45 Min
Luftige Goldtröpfchen-Quarktorte
2 Std. 15 Min
Buttermilchkuchen mit Nuss
45 min
Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss
1 Std. 10 Min
Zitronen-Mohn-Kuchen
2sa
Kirsch-Orangen-Kuchen
1sa 15 dk
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2 godz. 10 min
Scharlotka
2sa
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3 Std.
Badische Apfeltorte
1 godz. 40 min