Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 50 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast
veya 15 g fresh yeast, crumbled - oil, for greasing
- 180 g buttermilk
- 400 g strong white bread flour, plus extra for flouring
- 1 tsp fine sea salt
Topping
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
- 50 g Fontina cheese, cut in pieces (3 cm)
- 80 g mozzarella, drained, cut in pieces
- 80 g Gorgonzola, cut in pieces (5 mm)
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Karbonhidrat
- 77.8 g
- Yağ
- 19.6 g
- Doymuş Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 1186 mg
Alternatif tarifler
Lamb Stew
50min
Spinach and Broccoli Terrine
4 Std. 40 Min
Fougasse
2 godz.
Grape and Cava Trifle
4h 30min
Homemade Malted Milk Powders
5 min
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14 Std. 15 Min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Aioli
10min
Peach Juice
2 Std. 10 Min
Rosemary Marinade for Beef
5 min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Vanilla Coffee Frappé
4h 25min