Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 100 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
veya 1 sobre de levadura seca instantánea, (aprox. 11 g) - 1 cdita de azúcar
- 130 g de harina de trigo
Masa de pan
- 250 g de agua
- 1 cdita de azúcar
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sal fina
- 500 g de harina de trigo integral
- 2 cdas de semillas de amapola
- aceite de oliva extra virgen, la necesaria para engrasar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 515 kJ / 123 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan artesanal TM6
5hod.
Pan de caja integral
1 godz. 10 min
Pan de caja
2hod. 30min
Soletas
50 Min
Pan de caja integral
1 Std. 40 Min
Pan de caja blanco
2 Std.
Panes planos turcos
2 Std. 10 Min
Pan de frutos secos
2 Std. 10 Min
Pan de caja blanco
2 Std.
Pan de caja con ajonjolí
2 Std.
Requesón
2 Std.
Bolillos caseros
1 Std. 40 Min