Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 75 g de harina de trigo integral
- 75 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
Masa
- 250 g de vino tinto
- 50 g de agua
- 150 g de harina de trigo integral
- 350 g de harina
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de nueces
- 1 cucharadita de sal
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 19.88 g
- Yağ
- 5.26 g
- Lif
- 2.15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Festejo de zanahoria
2h 55 min.
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1 Std. 30 Min
Pan de muerto
6h
Hogaza de vino tinto con nueces
15h 30min
Hogaza rústica
24h
Rosca de reyes
3 Std.
Jocoque casero
15 godz.
Pan de cocoa
3 Std.
Pan de caja con semillas de amapola
2 Std. 10 Min
Pan de caja con ajonjolí
2 Std.
Pan brioche
14h
Pan de brioche
5h