Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 75 g de harina de trigo integral
- 75 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
Masa
- 250 g de vino tinto
- 50 g de agua
- 150 g de harina de trigo integral
- 350 g de harina
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de nueces
- 1 cucharadita de sal
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 19.88 g
- Yağ
- 5.26 g
- Lif
- 2.15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Galletas con chocolate y café
30 Min
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1h 30min
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Hogaza rústica
24hod.
Hogaza de vino tinto con nueces
15óra 30p
Pan de caja blanco
2h
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30 Min
Galletas especiadas
1h 10min
Barra de chocolate estilo Oaxaqueño
2h
Pan de caja blanco
2h
Pan de caja con ajonjolí
2h
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min