Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 žampiónů velkých
- sůl
- mletý černý pepř
- 150 gramů kysaného zelí, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů olivového oleje
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
veya 1 kostka zeleninového bujónu - 2 vejce
- 100 gramů ementálu, nastrouhaného
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porci
- Kalori
- 1170 kJ / 280 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 23.7 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vejce se žampiónovou náplní
40 Min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 Min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 Std. 25 Min
Špízy z drůbežích jater s květákovým pyré a cizrnou
Değerlendirme yok
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50 min.
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40 Min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25 min.
Guláš palermo s gnocchi
1 Std. 25 Min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1h 50min
Bramboráky se zelím a slaninou
20 Min
Krůtí plátky na houbách
50 min.
Kuřecí plátky s cuketou
50 min.