Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biskuitboden
- 180 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 5 Eier
- 200 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver (isteğe bağlı)
Füllung und Fertigstellung
- 2 Blätter Gelatine
- 400 g weiße Schokolade, in Stücken
- 160 g Butter, weich, in Stücken
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Pck. Sahnesteif
- 200 g Champagner, Prosecco oder Sekt
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 - 200 g Trauben, hell, halbiert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1797 kJ / 429 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Käsesahnetorte mit Mango
8 Std.
Zimt-Biskuit-Rolle
45 Min
Tortenboden
45 Min
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Himmelstorte
1ωρ. 40 λεπτ.
Zwetschgenkuchen
2 Std.
Donauwellen
2h 30min
Kirsch-Baiser-Tarte
2 Std. 15 Min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1ωρ. 20 λεπτ.
Blaubeer-Biskuitrolle
5ωρ.
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Schwarzwälder Kirschtorte
10h 30min