Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g manteiga, cortada em pedaços, mais q.b. para untar
- 300 g leite
-
20
g fermento biológico fresco, esfarelado
veya 2 c. chá de fermento biológico seco (8 g) - 20 - 60 g açúcar
- 550 g farinha de trigo
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 ovo, levemente batido, para pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.7 g
Alternatif tarifler
Pizza calabresa
27 Std.
Pão de Aveia e Sementes
1 Std. 45 Min
Pão de forma
1 godz. 35 min
Trança recheada com coco
1 Std. 45 Min
Broa de milho
2 Std. 20 Min
Pão saloio
1h 25min
Carcaças
1 Std. 40 Min
Torta de limão com merengue
2hod. 30min
Pão de cinco sementes
1h 50min
Pão de forma
3hod.
Baguete
3h 45min
Espaguete à carbonara
40min