Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 330 g água
-
10
g fermento biológico fresco, esfarelado
veya 1 c. chá de fermento biológico seco (4 g) - óleo, para untar
- 500 g farinha de trigo, mais q.b. para polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fatia
- Kalori
- 2531 kJ / 604 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 122 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 6.2 g
Alternatif tarifler
Massa de pizza napoletana
Değerlendirme yok
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1h
Caipirinha três limões
Değerlendirme yok
Bolo pão de queijo
45min
Leite condensado
15min
Massa de pão
5 min
Torta de limão com merengue
2h 30 min
Focaccia com cebola
2h
Curry rápido de frango
40min
Sorvete de baunilha
Değerlendirme yok
Trança
2h 20min
Caldo de galinha
45min