Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 170 g di patate, precedentemente sbollentate per 20 minuti e sbucciate
- 215 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
veya 500 g di farina tipo 00 - 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1141 kJ / 272.7 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 40.8 g
- Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia alle olive
2h
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Spiedini di uva e ricotta con focaccia al rosmarino
2h 30min
Focaccia alla crema di formaggi
2 godz. 10 min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Ciabattine veloci
3h 10min
Panini al latte
4h 50min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Focaccia al profumo di timo
1sa 55 dk
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min