Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 170 g di patate, precedentemente sbollentate per 20 minuti e sbucciate
- 215 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
veya 500 g di farina tipo 00 - 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1141 kJ / 272.7 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 40.8 g
- Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza Margherita e basilico
2 godz. 10 min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Ciabattine veloci
3óra 10p
Panini al latte
4h 50min
Focaccia alle olive
2h
Pane barese
6h 15min
Porcellini focaccina
1sa 15 dk
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Focaccia alla crema di formaggi
2 godz. 10 min
Pane tipo ciabatta
26h
Grissini di pane
4h