Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 170 g di patate, precedentemente sbollentate per 20 minuti e sbucciate
- 215 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
veya 500 g di farina tipo 00 - 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1141 kJ / 272.7 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 40.8 g
- Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini al latte
4 godz. 50 min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Pane pugliese
29h 20min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Gnocco fritto
1h 5min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Focaccia alle olive
2h
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Schiacciatina
2h 20min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Pizza Margherita e basilico
2h 10min