Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre -
600
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 600 g di farina tipo 0 + q.b. - 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di sola semola
2óra 50p
Panini al latte
4 godz. 50 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane toscano con lievito madre
5h
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Il pane di Altamura
4 Std.
Rosette
5h 20min
Corona bordolese
5h 20min
Polka (pane francese)
5h
Lievito madre
72 Std. 15 Min