Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 200 g Hartweizengrieß
- 350 g Wasser, lauwarm
-
15
g frische Hefe (⅓ Würfel Hefe)
veya ½ Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz - 2 TL Salz
- 400 g Weizenmehl Type 550
Belag
- 60 g natives Olivenöl
- 400 g Eiertomaten, in Scheiben (4 mm)
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 Prise Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia mit Tomaten
40min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2h
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min
Pizzarolle
1 Std. 40 Min
Focaccia mit Gewürzöl
4 godz. 15 min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 40min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Focaccia mit Thymian
1sa 55 dk
Focaccia mit Rosmarin
1h
Gnocchi di patate
1sa 30 dk
Focaccine
2h
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min