Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 200 g Hartweizengrieß
- 350 g Wasser, lauwarm
-
15
g frische Hefe (⅓ Würfel Hefe)
veya ½ Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz - 2 TL Salz
- 400 g Weizenmehl Type 550
Belag
- 60 g natives Olivenöl
- 400 g Eiertomaten, in Scheiben (4 mm)
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 Prise Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Käsetaschen
45 Min
Focaccia mit Rosmarin
1hod.
Käsefondue (mediterran)
25 min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Oliven-Rosmarin-Fougasse
1h 50 min
Mehrkorn-Focaccia
2h 5min
Focaccia mit Thymian
1h 55min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min
Mozzarella-Thymian-Focaccia
2 Std.
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Allgäuer Seelen
1 Std. 20 Min