鹹魚雞粒炒飯

鹹魚雞粒炒飯

3.7 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 10 dk
2 人份

Malzemeler

  • 去皮去骨雞胸肉 切小丁
    200 克
  • 醬油
    ½ 大匙
  • 米酒
    1 ½ 大匙
  • 白胡椒粉 多備一些備用
    ¼ 茶匙
  • 鯖魚 薄鹽鯖魚片
    60 克
  • 1 茶匙
  • 打散
    3 顆
  • 1150 克
  • 白米 洗淨瀝乾
    200 克
  • 薑黃粉
    1 大匙
  • 15 克
  • 切小段,留少許蔥花裝飾用
    2 枝
  • 美生菜 切絲
    30 克
  • 鹽 (isteğe bağlı) 少許,依個人喜好鹽度調整

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 45.6 g
Kalori 2918 kJ / 698 kcal
Yağ 17.8 g
Lif 1.2 g
Karbonhidrat 86.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...