Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 250 g rote Johannisbeeren, abgezupft
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Peperoni, rot, halbiert, entkernt, in feine Streifen geschnitten
- 300 g Zucker
- 500 g Weißweinessig
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 3151 kJ / 752 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 165 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 7.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pfirsich-Chutney
50min
Kirsch-Gewürz-Chutney
30 min
Johannisbeergelee
25 min
Bärlauch-Rub
2h 10min
Kürbis-Apfel-Chutney
50min
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
25 min
Rhabarber-Chutney
1 godz. 30 min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 min
Brombeer-Thymian-Konfitüre
25 min
Gurken-Relish
1 godz. 30 min
Rhabarber-Konfitüre
30 min
Scharfe Pflaumensauce
50min