Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ganache de chocolate branco e licor
- 230 g chocolate branco partido em pedaços
- 100 g natas
- 20 g glucose
- 25 g manteiga
- 10 g licor (de laranja, rum, whisky, brandy ou outro a gosto)
Bombons
- 300 g chocolate branco partido em pedaços
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 726 kJ / 173.5 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 11.4 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 26 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gelado com crocante de chocolate e avelã
8h 30min
Bombons de licor
1h 30min
Bombons de gelado de menta
14 Std.
Mini ninhos de chocolate
1h 30min
Bombons recheados
1h 25 min
Gelado de baunilha com cobertura de chocolate
24 Std.
Técnica Rebuçados
Değerlendirme yok
Gomas de Coca-Cola
3 godz. 5 min
Bolachas xadrez
1h 5min
Bombons de caramelo
2j
Bolachas de cacau
1h 30min
Bombons de creme de chocolate e avelã
2j