Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ganache de chocolate branco e licor
- 230 g chocolate branco partido em pedaços
- 100 g natas
- 20 g glucose
- 25 g manteiga
- 10 g licor (de laranja, rum, whisky, brandy ou outro a gosto)
Bombons
- 300 g chocolate branco partido em pedaços
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 726 kJ / 173.5 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 11.4 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 26 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chocolate fantasia
2h 10min
Estrelinhas de Natal
8sa 15 dk
Gelado de menta e chocolate
24h
Bombons de licor
1 Std. 30 Min
Sanduíche com pasta de fiambre em pão de forma
11 Std. 50 Min
Bombons de avelã
50min
Bombons de caramelo
2 Std.
Bombons de avelã e amêndoa
1 Std.
Piza Vénus
1 Std.
Bombons recheados
1 Std. 25 Min
Técnica Rebuçados
Değerlendirme yok
Bombons de creme de chocolate e avelã
2 Std.