Birbirinden lezzetli ve katkısız dondurmaları keşfedin - en kremsi ve şımartıcı tatlardan daha hafif, meyveli ve hatta süt ürünleri içermeyen seçeneklere kadar. Bu yaz en lezzetli dondurmaları Thermomix® ile evinizde yapın!
Doku ve aroma eklemek
En iyi sonuçlar için, vanilya esansı veya çikolata gibi malzemeler dondurma bazına doğrudan eklenirken, bisküvi veya fındık gibi parçalı malzemelerse dondurulmadan hemen önce eklenmelidir!
Daha kremsi dondurmalar yapmak
•Ne kadar çok yağ (krema) olursa dondurma o kadar yumuşak ve kremsi olacaktır
•Meyve likörü veya votka gibi az miktarda alkol eklenmesi de daha pürüzsüz bir doku ve zengin bir tat elde etmenize yardımcı olacaktır
•Daha yumuşak bir kıvam elde etmek için dondurmanızı streç filmle kaplanmış dar bir kapta dondurun