Porsiyonlanmış tarifler: Başarı için ipuçları

Yemeklerinizi sofranızın büyüklüğüne göre uyarlamanıza izin veren heyecan verici yeni Porsiyonlanmış tarifler özelliğimizle yemek deneyiminizi daha da fazla kontrol altına alın, böylece yemeklerinizi her gün istediğiniz miktarlarda pişirin.
Uzmanlar tarafından test edilmiş porsiyon boyutlarını seçme ve hatta porsiyon boyutlarını ihtiyaçlarınıza göre özelleştirme ve uyarlama yeteneğiyle, servis miktarlarıyla alakalı yepyeni bir pencere açabilirsiniz!

Cookidoo®‘daki iki tür Porsiyonlanmış tarif hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin; böylece masanızda yer alacak kişi sayısına uygun şekilde yemek pişirebilirsiniz!

Test Edilmiş Porsiyonlanmış tarifler nelerdir?

Tarif detayları sayfasında, en çok pişirilen ve en beğenilen tarifler artık Thermomix® başarı garantimizle, birden fazla servis miktarı seçeneği ile geliyor! Bu servis miktarı seçeneklerinin tümü Thermomix® tarif geliştiricilerimiz tarafından test edilmiştir.

Başlarken

Tarif sayfasında, seçtiğiniz tarifin, diğer servis miktarlarının test edilip edilmediğini kontrol etmek için "Servis miktarı" butonuna tıklamanız yeterli. Denemek istediğiniz bir servis miktarını bulursanız istediğiniz servis miktarına tıklayın ve pişirmeye başlayın; işte bu kadar kolay!

Test edilmiş porsiyonlanmış tariflere Cookidoo® uygulaması, web sitesi ve Thermomix® TM6’nızdaki tarif detayı sayfasından ulaşabilirsiniz.

Uzmanlar tarafından test edilen porsiyon boyutları

Otomatik Olarak uyarlanan porsiyonlanmış tarifler nelerdir?

Aradığınız test edilmiş porsiyonlanmış tarifleri bulamayan yaratıcı bir aşçıysanız bu konuda endişe etmenize gerek yok! Otomatik olarak uyarlanan yeni porsiyonlanmış tarifler, ölçekleme teknolojimizi kullanarak Cookidoo® tariflerinin servis miktarlarını ayarlamanıza ve bunları Oluşturulan tariflerin içine kaydetmenize olanak tanır.

Başlarken

Mevcut Cookidoo® tariflerini, tarifi seçerek ve Cookidoo® uygulamasında veya web sitesinde tarif detayları sayfasını açarak otomatik olarak porsiyonlayabilirsiniz. Bunun için "Servis miktarı" butonuna tıklayın. Ardından bu tarifi uyarlamak ve Oluşturulan tariflerin içine kaydetmek için "Size özel kılın”ı seçin.

Lütfen unutmayın: Bu özellik, Oluşturulan tarifler içinden değil, yalnızca Tarif Detayı sayfasından kullanılabilir. Otomatik olarak uyarlanan porsiyonlanmış tarifler Thermomix® tarafından TEST EDİLMEMEKTEDİR ve yalnızca %100 kendimizin oluşturmuş ve test etmiş olduğu tariflerin başarısını garanti ederiz.

Otomatik Olarak uyarlanan porsiyonlanmış tarifler nelerdir? Önemli notlar

• Bir tarif oluşturulan tariflere aktarıldığında Thermomix® başarı garantisi geçerliliğini yitirir.
• Karıştırma kabının (maks. 2,2 litre), Varoma’nın veya diğer aksesuarların maksimum kapasitesini aşmayın. Yüksek sıcaklıklarda ve/veya hızlarda kullanırken çok dikkatli olun.
• Daha fazla güvenlik bilgisi için her zaman Thermomix® kullanım kılavuzunuza bakın.
• Tarifin tüm kısımları yeni servis miktarına otomatik olarak uyarlanmayacaktır. Örneğin, hamur hazırladığınız pişirme tarifleri genellikle fırın tepsisine/kalıba göre ayarlanmıştır; bu nedenle tepsinin/pişirme kalıbının boyutunu buna göre uyarladığınızdan emin olun.
• Tarif, otomatik olarak uyarlanan porsiyonlanmış tarifler sürecinden geçtikten sonra otomatik yapılan tüm değişiklikleri inceleyebilirsiniz. Her adımı dikkatlice kontrol edin ve değiştirin, gereken şekilde düzeltin ve tarifin otomatik olarak uyarlanmayan kısımlarını uyarlayın.

Servis miktarından fazlasını mı ayarlamak istiyorsunuz?

Oluşturulan Tarifler özelliğiyle favori tariflerinizi oluşturun, içe aktarın, değiştirin ve paylaşın.

Oluşturulan Tarifleri Keşfet