Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g su
- 400 g kültür mantarı, dörde bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
- tuz, damak tadına göre
- karabiber, damak tadına göre
- karışık taze ot, ince dilimlenmiş (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 245 g
- Kalori
- 1109.5 kJ / 264.2 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 0.7 g
- Yağ
- 21.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 1149 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Havuçlu Brokolili Salata
5 Min
Zeytinyağlı Biber Dolması
1 Std. 35 Min
Sotelenmiş Havuç (400 g)
20 Min
Sıcak Elma Çayı
30min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Değerlendirme yok
Karamelize Elmalar
Değerlendirme yok
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 Min
Karamelize Soğan (400-500 g)
25 Min
Kuru Fasulye
10 Std.
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20 Min
Sotelenmiş Biberler (400 g)
25 Min
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15min