Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
- 2500 g derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)
- 70 g sıvı yağ
- 3 diş sarımsak
- 2 tk pul biber
- 70 g ketçap
- 1 ½ tk tuz
Biralı Sos
- 200 g bira
- 100 g ketçap
- 20 g soya sosu
- 1 tk hardal
- 1 ½ tk mısır nişastası
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1293.8 kJ / 309.2 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 18.8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 553 mg
Alternatif tarifler
Sıcak Elma Çayı
30 分钟
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1小时 10 分钟
Mini Donut
2h 45 min
Zencefilli Limonata
10min
Peynirli Omlet
15min
Çikolata ve Fıstık Ezmeli Tiramisu
15min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16h
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20min
Elmalı Sıcak Çay
40 分钟
Sotelenmiş Mantar
20min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 分钟