Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g dereotu yaprağı
- 450 g pırasa, uzunlamasına ikiye bölünmüş ve dilimlenmiş (0.4 cm)
- 570 g su
-
180
g labne
veya 180 g mascarpone peyniri -
½
tk tuz (labne kullanıyorsanız)
veya 1 tk tuz (mascarpone peyniri kullanıyorsanız) - ¼ tk karabiber
- 500 g bebek patates, kabuklu ve ortadan ikiye kesilmiş
- 500 g somon fileto, derisiz, kılçıksız, bütün
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2428 kJ / 580.3 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 32.6 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 566 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebzeli Tavuk
45 Min
Havuç, Kuşkonmaz ve Bademli Çorba
30 Min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 Min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 Min
Taze Soğanlı Köfte, Havuçlu Patates Püresi ve Bademli Brokoli
50 Min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 Std. 10 Min
Tam Buğday, Zencefil ve Kahveli Muffinler
2 godz. 5 min
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 Min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 Min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 Min