Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 40 g tereyağı
- 20 g domates salçası
- 250 g kültür mantarı, yakl. 4 cm çapında, dilimlenmiş (1 cm) (bk. öneri)
- 150 g kapya biber, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 150 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 ¼ tk tuz
- ¾ tk toz karabiber
- ¾ tk kuru kekik
- 200 g doğranmış domates konservesi, suyuyla birlikte
- 200 g su
- 750 g tavuk göğsü, kuşbaşı kesilmiş (3-4 cm)
- 2 yk zeytinyağı
- taze kekik, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 5 porsiyon
- Kalori
- 3998 kJ / 956.5 kcal
- Protein
- 192.5 g
- Karbonhidrat
- 31.5 g
- Yağ
- 61 g
- Lif
- 21 g
Alternatif tarifler
Etli Türlü
1h 20min
Orman Kebabı
1h
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Çikolatalı Parfe
2h 25min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15 Min
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 Min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 Min
Buharda Tahinli Tatlı
45 Min
Naneli Bezelye Çorbası
35min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30min