Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g kavrulmuş tuzsuz badem
- 30 g soğan
-
30 - 35
g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
veya 30 - 35 g zeytinyağı - 300 g kuşkonmaz, alt tarafında bulunan sert kısımları kesilmiş, soyulmuş ve doğranmış (4 cm)
- 300 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 ½ tk tuz
- 750 g su
- 1 - 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 781.8 kJ / 186.8 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 14.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 636 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 min
Havuçlu Brokolili Salata
5 Min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Hint Usulü Çay
10min
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Değerlendirme yok
Somon Tartar
10min
Zerdeçal, Limon ve Zencefil Çayı
20 min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
Değerlendirme yok
Çin Usulü 5 Baharat Karışımı
5 Min
Kremalı Pancar Çorbası
45min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Değerlendirme yok
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30min