Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk
- 12 derili tavuk baget (ortalama 1900-2000 g)
- 2 yk susam yağı
- tuz, damak tadınıza göre
- karabiber, damak tadınıza göre
Portakal Sosu
- 15 g zencefil, taze kök, soyulmuş, küçük parçalara bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tane karabiber
- 115 g soğan, dörde bölünmüş
- 1 yk susam yağı
- 170 g portakal marmeladı
- 15 g hoisin sosu
- 30 g soya sosu
- 1 adet yıldız anason
- ½ tk kimyon
- ½ tk kırmızı pul biber
- 1 yk mısır nişastası
- 1 yk su
- susam tohumu, herhangi bir renk, süslemek için
- portakal, süslemek için, dilimlenmiş
- pirinç, haşlanmış, servis için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 2105.5 kJ / 503.2 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Karbonhidrat
- 12.4 g
- Yağ
- 35.6 g
- Doymuş Yağ
- 9.2 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 312.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1h 40min
Çeşitli Çikolatalı Trüfler
2hod. 50min
Çikolatalı Devil's Kek
5 Std.
Elmalı Çörek
2 Std. 20 Min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Egzotik Smoothie
Değerlendirme yok
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 Min
Altın Süt
Değerlendirme yok
Domates Soslu ve Enginarlı Cannelloni
1 Std. 35 Min
Pratik Tavuklu Adana Kebap
35min
Naneli Creme Anglaise ve Çilek Köpüğü
25 Min
Haşhaşlı Ponçik
1 Std. 30 Min