Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 diş sarımsak
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 g domates salçası
- 40 g zeytinyağı
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 500 g taze fasulye, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
- 1 tk şeker
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 695.7 kJ / 166.6 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 11.6 g
- Yağ
- 10.4 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Pırasa
30min
Ratatuy
40min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50min
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6 Std. 30 Min
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40min
Etli Bamya
1h 10min
Etli Taze Fasulye
1h 10min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1h 30min
Etli Biber Dolması
1h 20min