Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g dereotu yaprağı
- 1000 g su
- 200 g tavuk göğsü fileto, derisiz, enlemesine ikiye bölünmüş
- 200 g arpa şehriye
- 65 g kornişon turşu, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 100 g közlenmiş kırmızı biber, parçalara bölünmüş (1- 2 cm), suyu süzülmüş
- 80 g konserve mısır, suyu süzdürülmüş
- 15 g limon suyu
- 50 g zeytinyağı
- ¾ tk tuz
- ⅛ tk karabiber
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- Besin Değeri
- şuna göre 900 g
- Kalori
- 6438.9 kJ / 1538.9 kcal
- Protein
- 75.2 g
- Karbonhidrat
- 173.8 g
- Yağ
- 59.4 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 11.2 g
- Sodyum
- 2692 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 Min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1 Std. 10 Min
Çikolatalı Mısır Gevreği Topları
50min
Peynirli Omlet
15 Min
Haşhaşlı Cevizli Gümüşhacıköy Çöreği
50min
Elmalı Çörek
2 godz. 20 min
Kıtırlı Papatya Çörek
1h 5min
Sotelenmiş Kabak
20 Min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1 Std. 30 Min
Tavuklu Keşkek
1 Std. 20 Min
Tavuklu Pilav
1 Std. 10 Min
Fındık ve Havuçlu Kek
1h 15min