Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g krema
- 3 yk un
- 40 g zeytinyağı
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, ikiye bölünmüş
- 1500 g su
-
125
g pırasa, sadece beyaz kısmı, dilimlenmiş (3-4 cm)
veya 125 g soğan, parçalara bölünmüş (2-3 cm) - 30 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 130 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 2 tk tuz
- 40 g tel şehriye
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1286.2 kJ / 307.4 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 18.9 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 826.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1h 40min
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45 Min
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
Değerlendirme yok
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2h 30min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Tavuk Köfteleri ve Patates
2 Std. 10 Min
Antrikot ve Sebze Salatalı Bun
1u. 20min
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15 Min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Değerlendirme yok
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6h 30min
Cennet Çorbası
40 Min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 Min