Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Osmancık pirinci
- 800 g su, pirinçleri ıslatmak için ekstra su
- 1 ¾ tk tuz
- 650 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, ikiye bölünmüş
- su, oda sıcaklığında
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g dolmalık fıstık, kavrulmuş
- 2 - 3 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2425 kJ / 579.3 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 59.9 g
- Yağ
- 28.4 g
- Lif
- 2.9 g
Alternatif tarifler
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1h 40min
Kremalı ve Sebzeli Tavuk Çorbası
1h 30min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Sebze Suyu
Değerlendirme yok
Soyulmuş Sarımsak
5 min
Tavuk Eti Suyu
Değerlendirme yok
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 Min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Naneli Creme Anglaise ve Çilek Köpüğü
25 Min
Etli Biber Dolması
1 Std. 20 Min