Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Kiş hamuru
- 230 g un
- ¼ tk tuz
- 125 g tereyağı, soğuk, küp küp kesilmiş (3 cm)
- 1 yumurta sarısı
- 30 g soğuk su
İç Malzemesi
- 10 g maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 1 tk taze kekik yaprağı
- 750 g su
- 225 g kuzu ıspanak, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm)
- 450 g kültür mantarı, sapları ayıklanmış, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 40 g tereyağı, küp küp kesilmiş (3 cm)
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- ¼ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber, damak tadına göre
- 140 g krema
- 250 g keçi büş peyniri, dilimlenmiş (4 cm)
- 3 yumurta
Ön pişirme, birleştirme ve fırınlama
- tereyağı, yağlamak için
- 3 su bardağı kuru nohut, ön pişirme için
- 60 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 1982.5 kJ / 474.3 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 23.7 g
- Yağ
- 35.3 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1h
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 min
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 min
Susamlı, Ay Çekirdekli Kraker
3 godz.
Yeşil Elmalı ve Böğürtlenli İngiliz Usulü Puding
1h 15 min
Mantarlı Risotto
40 min
Falafel
1h 25 min
Zencefilli Tarçınlı Bisküvi
2 godz. 20 min
Bol Tahıllı Kraker
30 min
Cevizli Pratik Ekmek
45 min