Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g Parmesan peyniri, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 10 g maydanoz, sadece yaprakları
- 2 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g riviera zeytinyağı
-
400
g shiitake mantarı, sapları ayıklanmış, parçalara bölünmüş ( 3 cm) (bk. öneriler)
veya herhangi bir taze mantar - 90 g sek beyaz şarap
- 500 g Arborio pirinci
- 1100 g su
- 4 tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk toz karabiber
- 4 - 5 yk tereyağı, (yakl. 75 g) küp küp kesilmiş
- ½ tk elma sirkesi
-
mikro filiz, süslemek için
veya taze frenk soğanı, ince kıyılmış, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1796.1 kJ / 429.7 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 49.7 g
- Yağ
- 19.8 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Haşhaşlı Salata Sosu
5 min
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1h 25min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Değerlendirme yok
Turna Yemişli ve Bademli Tavuk Salatası
15min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 min
Sıcak Şarap
15min
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1h
Sebze Bulyon
1h
Parmesan Peynirli Risotto
30 min